Сребърни пръстени ръчна изработка

авторски пръстени за мъже

Авторски пръстени подходящи за мъже

Сребърните пръстени са едни от най-използваните сребърни бижута от дамите и все повече се предпочитат и от мъжете. Те излъчват елегантен стил, а авторският им дизайн подчертава вашата оригиналност. Сребърните пръстени може да послужат за годежни пръстени, брачни халки или подарък за близък човек, когото искате да зарадвате.

За изработване на сребърните  пръстени се използва сребро с висока проба 950, което означава, че в материала използван за пръстените се съдържа 95% сребро, докато повечето пръстени на пазара съдържат 92.5% сребро.

сребърни пръстени с камъни

Авторски сребърни пръстени с естествени полускъпоценни камъни

Среброто се комбинира добре с всички скъпоценни камъни затова може да изберете вашият любим камък или камъкът на вашата зодия.

Кремена изработва сребърни пръстени с авторски дизайн, уникати в ограничен брой, благодарение на което може да почувствате, какво означава да сте притежател на уникално произведение на изкуството.

Показаните бижута са примерни и са изработени в единични бройки. Ако искате подобно бижу може да се свържете с мен по телефон или чрез формата за контакт

Коментарите са затворени.