Сребърни обици ръчна изработка

сребърни обици с розов кварцОбиците от сребро са лесно достъпно и красиво бижу за всяка дама. Среброто е не много скъп и все пак благороден метал, които при добра поддръжка може да бъде наистина красив.

За ценителите на естествените камъни Кремена изработва сребърни обици с различни полускъоценни камъни, голяма част от които са специално подбрани, така че да имат нещо уникално в себе си.

Сребърни обици с малахитНе е необходимо да се взема размер за изработването на обиците и затова те са подходящи за подарък изненада.

Тези обици са изработени изцяло на ръка и в тях е вложен много труд, старание и вдъхновение, в тях е душата на твореца. Това ги прави много ценни и специални. И нещо повече, ръчната изработка е причината тези обици да бъдат уникални, те се правят само в един екземпляр, а обиците с камъни могат да бъдат и още по-неповторими, заради уникалните камъни, които природата е създала.  С такива сребърни обици може да зарадвате своят специален и уникален човек. А ако никой не се е сетил да зарадва Вас, може да ги вземете за себе си.

Показаните бижута са примерни и са изработени в единични бройки. Ако искате подобно бижу може да се свържете с мен по телефон или чрез формата за контакт

Коментарите са затворени.